6 millioner liter vand … og meget mere 

I Nordeuropas største akvarium kan I komme med på et eventyr, som gemmer sig få meter under havets overflade. Her kan I udforske 7 destinationer, hvor alle sanser er på spil.  I oplever livet på havets bund, og I kan fange krabber med de bare hænder og mærke naturens kræfter. I rørebassinerne kan I klappe en søstjerne på ryggen og i Sælariet står I ansigt til ansigt med de nysgerrige sæler.

Nye spændende oplevelser venter i Nordeuropas største akvarium

Besøg Hvalforskerhytten! Gå på opdagelse i hvalforskerens hytte og lær en masse om de fascinerende hvaler, der er blevet set i danske farvande. Få blandt andet mulighed for at komme helt tæt på hvalskeletter, rør ved tænder og barder og bliv klogere på, hvordan en hvalforsker finder ud af mere om de store havpattedyr.

Læs mere her: Nordsøen Oceanarium