Denmark United-Kingdom Germany
Denmark United-Kingdom Germany

Aktiviteter i nærområdet

Aktiviteter

I Blokhus er der aktiviteter hele året. Der er altid oplevelser, der venter på dig.

Fårupsommerland

Fårupsommerland

Danmarks sjoveste skov.

Tæt på stranden og alligevel helt ude i skoven finder du forlystelsesparken Fårup Sommerland. Fårup er én af de bedste forlystelsesparker i Europa – og er en af Danmarks største turistattraktioner med masser af vilde, sjove og vandvittige våde aktiviteter for hele familien. Alt lige fra vilde rutsjebaner og Børnetivoli til Danmarks største og vådeste vandland! Og husk når entréen først er betalt, så er alle forlystelser og Aquaparken gratis hele dagen!

Vilde rutsjebaner.

Skoven er fuld af hæsblæsende rutsjebaner med masser af fart over feltet. Rutsjebanen Orkanen kører – som den eneste i Norden – både over og UNDER vandet! Orkanen tager dig først op i 7. sals højde, og med 75 km/t ryger du ned under vandet og fortsætter skræmmende tæt på træer og buske – mens dine fødder dingler frit i luften! Du kan også prøve Danmarks vildeste acceleration i rutsjebanen Lynet, som bliver skudt af sted fra 0 til 80 km/t på bare to sekunder, og så går turen op og ned i vilde loops og halsbrækkende hårnålesving – eller hvad med en tur i Falken, Danmarks hurtigste trærutsjebane!

I sæson 2020 er den nye attraktion, SAVEN. Prøv den – hvis du tør!

Nordsøen Oceanarium

6 millioner liter vand … og meget mere … I Nordeuropas største akvarium kan I komme med på et eventyr, som gemmer sig få meter under havets overflade. Her kan I udforske 7 destinationer, hvor alle sanser er på spil.  I oplever livet på havets bund, og I kan fange krabber med de bare hænder og mærke naturens kræfter. I rørebassinerne kan I klappe en søstjerne på ryggen og i Sælariet står I ansigt til ansigt med de nysgerrige sæler.

Nye spændende oplevelser venter i Nordeuropas største akvarium Besøg Hvalforskerhytten! Gå på opdagelse i hvalforskerens hytte og lær en masse om de fascinerende hvaler, der er blevet set i danske farvande. Få blandt andet mulighed for at komme helt tæt på hvalskeletter, rør ved tænder og barder og bliv klogere på, hvordan en hvalforsker finder ud af mere om de store havpattedyr.

Gateway Blokhus ligger i campingpladsens “baghave”

Gateway Blokhus blev indviet i foråret 2012 og er et gratis tilbud til jer, der ønsker en ferie med hygge, leg, cykling, MTB, løb eller vandreture i den smukke natur omkring Blokhus.

Her finder I en kæmpe stor ny skovlegeplads, et stort picnic-område med bålplads og naturbageovn samt en shelterplads, for jer, der måske har lyst til at tage en overnatning i naturen.

I finder Gateway Blokhus på venstre hånd, når I kører gennem skoven fra Hune mod Blokhus. Gateway Blokhus ligger lige bag ved Blokhus By Camping, og er I gæster på campingpladsen, har I direkte adgang til Gatewayen via en låge på campingpladsen.

Se mere her: Gateway Blokhus

Mountainbike-rute (8 km)

Spændende mountainbike-rute på 8 km med masser af udfordringer. Ruten er anlagt specielt til mountainbikerne, så de kan bruge deres cykler fuldt ud. Nedenfor kan du downloade og printe Naturstyrelsen folder specielt om mountainbike-ruten.

Se mere her: Cykel og MTB ruter i Gateway Blokhus

Gateway3

Sti 100

Fantastisk mulighed for en vandretur. Sti 100 går fra Gateway Blokhus via Hune Sø til Saltum Strandvej. En lang tur, men på hele strækningen mellem Hune Sø og Saltum Strandvej er det muligt at “dreje fra” og følge en af de afmærkede stier der alle fører ned til stranden. Og så er det bare at tage turen hjem af Danmarks flotteste strand. En dejlig tur i al slags vejr.

Følg den lilla rute på kortet.

Vandre-ruter

Følg pilene.
Blå pile: Ruten er på 5,7 km. Turen starter på P-pladsen ved Ribergårdsvej og går i en sløjfe forbi søerne.

Gule pile: Ruten er 1,7km. Start på parkeringspladsen midt i mellem Blokhus og Hune.

Røde pile: Sundhedssporet er på 2,3km. Lige overfor skovlegepladsen finder du de tabeller du skal bruge. Eller prøv Fitness-ruten på 1,8km, der har start samme sted.

Hundeskov

Her må de kære vovser løbe frit rundt (uden snor). Det forudsætter selvfølgelig at hundeejeren har kontrol over sin hund. Du finder indgangen til hundeskoven ved fra Aalborgvej (lige overfor Blokhus By Camping) at gå lidt op af Søren Peters Vej.

Indgang på højre side efter 30-40 meter.

 

Her kan du se hundeskovene i Danmark.

Visit Jammerbugten

Hos Visit Jammerbugten findes der rigtig mange forslag til oplevelser og aktiviteter. Det er også her, du finder kataloget “Det Sker”. Her i findes langt de fleste aktiviteter, events og “ting at se”. har du brug for yderligere oplysninger, så tag kontakt til Visit Jammerbugtens kontor i Blokhus – her kan de svare på de meste.

Besøg Visit Jammerbugten her.

IMG_4512