Denmark United-Kingdom Germany
Denmark United-Kingdom Germany

Aktiviteter nær Blokhus

Aktiviteter

Tæt på Blokhus er der aktiviteter hele året. Der er altid oplevelser, der venter på dig. Her på siden finder du en række aktiviteter nær Blokhus.

 

Fårup Sommerland – Danmarks sjoveste skov

Tæt på stranden og alligevel helt ude i skoven finder du forlystelsesparken Fårup Sommerland. Denne er én af de bedste forlystelsesparker i Europa – og er en af Danmarks største turistattraktioner med masser af vilde, sjove og “vand”-vittige, våde aktiviteter for hele familien. Alt lige fra vilde rutsjebaner og børnetivoli til Danmarks største og vådeste vandland! Og husk når entréen først er betalt, så er alle forlystelser og Aquaparken gratis hele dagen!

Nordsøen Oceanarium6 millioner liter vand … og meget mere 

I Nordeuropas største akvarium kan I komme med på et eventyr, som gemmer sig få meter under havets overflade. Her kan I udforske 7 destinationer, hvor alle sanser er på spil.  I oplever livet på havets bund, og I kan fange krabber med de bare hænder og mærke naturens kræfter. I rørebassinerne kan I klappe en søstjerne på ryggen og i Sælariet står I ansigt til ansigt med de nysgerrige sæler.

Nye spændende oplevelser venter i Nordeuropas største akvarium

Besøg Hvalforskerhytten! Gå på opdagelse i hvalforskerens hytte og lær en masse om de fascinerende hvaler, der er blevet set i danske farvande. Få blandt andet mulighed for at komme helt tæt på hvalskeletter, rør ved tænder og barder og bliv klogere på, hvordan en hvalforsker finder ud af mere om de store havpattedyr.