Området

På campingpladsen er der ikke andre aktiviteter end dem du selv laver. Men udenfor hegnet, i skoven, på stranden og i byen er der et hav af gode, sjove, spændende aktiviteter og oplevelser for alle aldre.

Tag på tur i Gateway Blokhus. Her er stier til gå, løb og MTB. Her findes også en stor naturlegeplads og flere bålpladser samt en pizzabageovn. I byen er der et stort udvalg af spændende butikker, restauranter og cafeer, hvor I kan shoppe, spise eller blot nyde en is og en kop kaffe. På stranden må du tage bilen med, så det er muligt at tage udstyr med til hele familiens badetur.

Ud over de mange naturlige tilbud har vi i området en stor gruppe af frivillige, som hvert år sammen med Erhvervsforeningen Destination Blokhus bidrager med en lang række af tilbud til alle.

Følg med i den gratis Blokhus Avis eller bliv følger af Blokhus.dk på Facebook, så er du altid opdateret.

 

Sti 100

Fantastisk mulighed for en vandretur. Sti 100 går fra Gateway Blokhus via Hune Sø til Saltum Strandvej. En lang tur, men på hele strækningen mellem Hune Sø og Saltum Strandvej er det muligt at “dreje fra” og følge en af de afmærkede stier, der alle fører ned til stranden. Og så er det bare at tage turen hjem af Danmarks flotteste strand. En dejlig tur i al slags vejr.

Følg den lilla rute på kortet.

Gateway Blokhus ligger i campingpladsens “baghave”. Gateway Blokhus blev indviet i foråret 2012 og er et gratis tilbud til jer, der ønsker en ferie med hygge, leg, cykling, MTB, løb eller vandreture i den smukke natur omkring Blokhus.

Her finder I en kæmpe stor skovlegeplads, et stort picnic-område med bålplads og naturbageovn.

I finder Gateway Blokhus på venstre hånd, når I kører gennem skoven fra Hune mod Blokhus. Gateway Blokhus ligger lige bag ved Blokhus By Camping, og er I gæster på campingpladsen, har I direkte adgang til Gatewayen via en låge på campingpladsen.

Se mere her: Gateway Blokhus

 

Vandreruter

Blå pile: Ruten er på 5,7 km. Turen starter på P-pladsen ved Ribergårdsvej og går i en sløjfe forbi søerne.

Gule pile: Ruten er 1,7 km. Start på parkeringspladsen midt i mellem Blokhus og Hune.

Røde pile: Sundhedssporet er på 2,3 km. Lige overfor skovlegepladsen finder du de tabeller, du skal bruge. Eller prøv Fitness-ruten på 1,8 km, der har start samme sted.

Følg pilene.

 

Spændende mountainbike-rute på 8 km med masser af udfordringer. Ruten er anlagt specielt til mountainbikerne, så de kan bruge deres cykler fuldt ud. Nedenfor kan du downloade og printe Naturstyrelsens folder specielt om mountainbike-ruten.

Se mere her: Cykel og MTB ruter i Gateway Blokhus

 

Hundeskov

Her må de kære vovser løbe frit rundt (uden snor). Det forudsætter selvfølgelig, at hundeejeren har kontrol over sin hund. Du finder hundeskoven fra P-pladsen Aalborgvej (midt mellem Blokhus og Hune) eller ved at følge stien Søren Peters Vej. Den starter på højre hånd efter 30-40 meter.

Her kan du se hundeskovene i Danmark.

 

Blokhus Strand

Vesterhavet ligger kun 900 meter fra campingpladsen, og kan benyttes lige så meget og lige så tit, du har lyst til.

De høje, imponerende klitter, som strækker sig fra Rødhus til Løkken, er fredede, så turister og naturelskere stadig kan opleve det oprindelige landskab.

På toppen af klitterne ved Blokhus Strand kan du se byens kendetegn, Blokhus Sømærke. Det store røde tårn blev sammen med 24 andre langs vestkysten opført for at undgå strandinger af både og skibe i 1884. Tårnet, som står der nu, er dog en kopi, som blev sat op i 2006, efter originalen blev sprængt af tyskerne under 2. verdenskrig.

En anden stor seværdighed på Blokhus Strand er de små, hvide badehuse, som kendetegner området. Allerede i midten af 1800-tallet begyndte stranden at blive en turistattraktion, men både turister og byens beboere var forsigtige over for det hårde Vesterhav. Af denne grund blev badehusene sat op helt nede i vandkanten, så det var muligt at soppe i vandkanten. Da flere og flere turister kom til, blev det for meget arbejde at flytte badehusene ned til vandkanten. Herefter blev badehusene stående på stranden og brugt til omklædningsrum. Badehusene findes stadig på stranden fra 1. maj til 30. september.

Du kan desuden opleve Blokhuskanonen. Denne stammer fra 1700-tallets England, men blev først fundet som vraggods på Blokhus Strand i 1800-tallet. Om sommeren kan du opleve affyringen på stranden ved solnedgang. Om vinteren opbevares den i Blokhuset på Torvet.

 

Som campist på Blokhus By Camping kan du benytte dig af det subtropiske badeland samt wellness-området i Blokhus Feriecenter til en fordelagtig pris.

I det subtropiske badeland finder du bassiner og vandrutschebaner til såvel store som små. I wellness-området har du adgang til spabad, tyrkisk bad, fællessauna og bassiner med vandmassage.

Når du er overnattende gæst på campingpladsen og har fået udleveret et kort til bomme/døre, kan du, ved at vise dette kort i receptionen på Blokhus Feriecenter, få rabat på indgangsbilletterne.

Læs mere her: Blokhus Feriecenters badeland

 

Tæt på stranden og alligevel helt ude i skoven finder du forlystelsesparken Fårup Sommerland. Denne er én af de bedste forlystelsesparker i Europa – og er en af Danmarks største turistattraktioner med masser af vilde, sjove og “vand”-vittige, våde aktiviteter for hele familien. Alt lige fra vilde rutsjebaner og børnetivoli til Danmarks største og vådeste vandland! Og husk når entréen først er betalt, så er alle forlystelser og Aquaparken gratis hele dagen!

Læs mere her: Fårup Sommerland

 

Visit Jammerbugten

Hos Visit Jammerbugten findes der rigtig mange forslag til oplevelser og aktiviteter. Det er også her, du finder kataloget “Det Sker”. Her i findes langt de fleste aktiviteter, events og “ting at se”.

Besøg Visit Jammerbugten her.

 

Nordsøen Oceanarium

6 millioner liter vand … og meget mere 

I Nordeuropas største akvarium kan I komme med på et eventyr, som gemmer sig få meter under havets overflade. Her kan I udforske 7 destinationer, hvor alle sanser er på spil.  I oplever livet på havets bund, og I kan fange krabber med de bare hænder og mærke naturens kræfter. I rørebassinerne kan I klappe en søstjerne på ryggen og i Sælariet står I ansigt til ansigt med de nysgerrige sæler.

Nye spændende oplevelser venter i Nordeuropas største akvarium

Besøg Hvalforskerhytten! Gå på opdagelse i hvalforskerens hytte og lær en masse om de fascinerende hvaler, der er blevet set i danske farvande. Få blandt andet mulighed for at komme helt tæt på hvalskeletter, rør ved tænder og barder og bliv klogere på, hvordan en hvalforsker finder ud af mere om de store havpattedyr.

Læs mere her: Nordsøen Oceanarium

 

North Shore Surf

Kan alle lære at surfe? North Shore Surf Løkken er villig til at gøre et forsøg.

Klik her og se meget mere på deres website.

 

Stedkender.dk

Tag med Bitten på en guided tur et spændende sted i vores vidunderlige område.

Klik her og læs mere om Bitten og hendes ture.

 

KONTAKT OS IDAG

 

Book din næste ferie