Camping i Blokhus

 

 

Camping i Blokhus – tæt på byen, skoven og havet.
Her indenfor byskiltet finder du flotte naturprægede legepladser, en udendørs swimmingpool og enheder, der passer til de fleste campingvogne, autocampere og telte – foruden moderne toilet- og brusefaciliteter.

Vores enheder er små, mellem og større. De er med udsyn gennem hegnet til skoven eller med kig til livet på pladsen. Du kan vælge enheder tæt på legepladserne eller tæt på servicebygningerne – og du kan vælge at ligge tæt på den direkte udgang til skoven og Gateway Blokhus.

Langt de fleste enheder passer til campingvogne, campere og telte. Enkelte enheder passer kun til små telte og cykler. Det er vigtigt at få valgt rigtigt, så ferien starter godt.

Ring gerne og spørg.

 

Campingformer

Campingvogn

Bo enten i et aktivt område tæt på servicebygninger og legepladser eller i et mere roligt område med udsigt til skoven.

Autocamper

Kom forbi i din autocamper og nyd alle hverdagens bekvemmeligheder med adgang til køkken, toilet, bad, vaskeri og meget mere.

Telt

Vi tilbyder enheder til alle størrelser. Små, hyggelige læ-enheder til vores lette campister, og plads til store telte på camping-enhederne. 

Sæsonplads

På Blokhus By Camping er det muligt at langtidsleje en enhed – det kaldes en sæsonplads eller fastliggerplads – med en betydelig rabat på opholdet.

KONTAKT OS IDAG

 

Book din næste ferie