Denmark United-Kingdom Germany
Denmark United-Kingdom Germany

Faciliteter på pladsen

På pladsen finder du en række faciliteter, som gør campinglivet nemmere. Du har blandt andet adgang til diverse servicebygninger, legepladser, vaskerum og swimmingpool.

Servicebygningerne

Vi har en stor servicebygning midt på pladsen. Her findes bad og toiletter, familiebaderum og puslerum, vaskeri, opvask ude og inde, fælleskøkken, fællesstue og udlejningsbadeværelser. Her finder du ligeledes handicapvenlige toilet- og badefaciliteter, dog uden kran.

I fællesstuen finder du desuden de lokale gratis aviser, magasiner samt bytte/låne-bøger. Her kan du også benytte dig af vores kaffeautomat, hvor du for 10 kr. kan trække en kop kaffe eller en kop varm kakao.

I servicebygningen ved swimmingpoolen er der bad og toiletter i en herre- og dameafdeling.

I campingpladsens østlige del og ved hytterne er der små toilethuse.

Ved den store servicebygning findes et kemisk udslag, et sådant findes også ved toilethuset i pladsens østlige del. Her er også tømmeplads for autocampere.

 

Blokhus By Camping Vesterhavet Nordjylland Aalborg legepladsLegepladserne

Vi tilbyder en række legepladser: Minigolfbane, petanquebane, fodboldbane, hoppepude, gynger og klatrestativer. Der er desuden sandkasse, legehuse og mini-cykler til de små.

De fleste af disse faciliteter kan frit benyttes, når du er gæst på pladsen. Der kan lånes kugler til petanquebanen i receptionen, hvis du ikke selv har medbragt et sæt.

Et spil minigolf koster 20 kr. pr. person, som betales i receptionen, hvor du også får udleveret køller, bolde og scorekort.

 

Blokhus By Camping Vesterhavet Nordjylland Aalborg swimmingpoolSwimmingpoolen

Alle campister på Blokhus By Camping har gratis adgang til vores udendørs swimmingpool. Poolen er fra 90 cm til 150 cm dyb, børnepoolen er 40 cm dyb. Vandet opvarmes udelukkende af solens stråler. Efter en formiddag med sol er poolen dejlig og efter regn er den frisk. Poolen er åben fra juni til august.

Vær opmærksom på, at ophold på pool-området samt i poolen sker på eget ansvar.

Er poolen lukket eller for kold, kan du som gæst på pladsen få rabatter til Blokhus Feriecenters badeland og wellness, se mere her.

Stranden er selvfølgelig også altid åben, læs mere her.

 

Moderne vaskeri med vaskemaskiner og tørretumblere 

I vaskerummet finder du tre vaskemaskiner og to tørretumblere. Det koster 40 DKK pr. vask inkl. vaskemiddel og 40 DKK pr. tørretumling. Betaling sker ved hjælp af dit kort til campingpladsen. Du kan få sat penge på kortet i receptionen.

Hvis du ikke er gæst på pladsen, men ønsker at benytte vaskeriet, kan du henvende dig i receptionen.