Denmark United-Kingdom Germany
facebook
googleplus
instagram
youtube
tripadvisor
Denmark United-Kingdom Germany

Om Blokhus By Camping

Pladsen i dag

I dag fremstår Blokhus By Camping som en af Danmarks bedste campingpladser. I 2008 blev der etableret nye køkkenfaciliteter, så der i dag er moderne faciliteter indenfor både køkken og bad. I foråret 2015 fik alle hytterne nyt køkken og en del af el-standerne ude på campingpladsen blev renoveret. Inden sæson start 2015 nåede vi også at få fældet en del af de gamle nåletræer. De var blevet for høje og var begyndt at se visne og dårlige ud. Nu, hvor bladene er på træerne, får eg og bøg masser af lys og luft til at tage sig godt ud. I løbet at de kommende vintre, bliver flere af de gamle træer fjernet og nye vil blive plantet. Blokhus By Camping skal blive ved med at være en “skov”-plads  med læ til de fleste. I løbet af efterår og vinter 2015/2016 vil en del af enhederne blive renoveret, således at flere enheder får en mere tidsvarende størrelse.

Swimmingpoolen har fået en “make-over” og fremstår nu fin og indbydende – både for de, som vil bade i poolen og for de, som vil solbade på de opstillede liggestole. Minigolf-banen er blevet tilpasset, så den er betydelig mere spille-venlig for alle. Vi har brugt stammerne, fra træerne vi fældede i vinter, til bander og afgrænsninger mellem minigolf-banens 9 huller. Når højsæsonen starter er vi også klar til at åbne en ekstra afdeling med bad/toiletter. I gennem nogle år har bad/toilet afdelingen ved poolen stået ubenyttet hen. Vi har skuret årenes skidt væk og sat en varmkilde ind. Så nu er der varmt vand i bruserne i “Gul afdeling”.

Pladsens historie

profil

Vi, Inge og Karsten, overtog Blokhus By Camping I December 2014, og vi er kun de 5. ejere i campingpladsens lange historie. Vi er begge sidst i 40´erne og var, før vi overtog denne dejlige campingplads, forpagtere på en anden campingplads i Danmark. Når vi i dag ejer og driver vores egen campingplads, er det en drøm der er gået i opfyldelse. Vores primære formål med campinglivet er at skabe rammerne, og så skal vores gæster selv fylde ud med indhold. Glade og smilende kunder – gør os glade og smilende.

Smil – det smitter!

 

Se i øvrigt denne artikel, der blev skrevet i forbindelse med, at det originale reglement var blevet afleveret.Udklip fra lokalavisen sydvestvendsyssel 04august2015

Blokhus By Camping har med sikkerhed eksisteret siden 1947, hvor politimesteren i Nørresundby den 28. januar underskrev det første reglement for lejrslagning i teltlejren i Blokhus. Datidens reglement ligner på mange måder nutidens reglement hvad angår ro på pladsen, hensyntagen til de andre campister, forbud mod løse hunde  samt at en hver anvisning eller forordning fra inspektørens side nøje skal følges, for at undgå bortvisning. Dengang skulle man købe halm til sengeleje af campingpladsens inspektør, men det var strengt forbudt at videresælge eller at overlade det til andre ved afrejse. Brugt halm skulle afleveres til inspektøren til destruering. Det originale reglement fra 1947 kan ses hos Engssamlingen i Saltum.

 

1953

1960 Luft foto fra 1960’erne

Som det fremgår af billedet fra egnssamlingen i Saltum, er der sket meget siden etableringen i 1947. Da Blokhus altid har været et populært feriemål på grund af beliggenheden mellem en af Danmarks bedste badestrande og Blokhus Klitplantage er pladsen for nogle år siden blevet udvidet til næsten dobbelt størrelse. På campingpladsen er der løbende blevet etableret nye og mere tidssvarende faciliteter.