PRAKTISK INFORMATION

 

Pladsoversigt

Når du er på camping i Blokhus, så er der forskellige mulige beliggenheder. Ser du på vores pladskort, så kan vi inddele det i områder.

I området i øverste venstre hjørne finder du hytterne, både de små retro hytter uden toilet og bad, og de store moderne hytter med toilet og bad. I dette hjørne af campingpladsen kan du finde læ for vestenvinden – især langs med hegnet/plankeværket mod vest.

Flyt dine øjne til området lige øst for swimmingpoolen og fodboldbanen. Her er et område med udsigt, med kort afstand til legepladser og i kort afstand til servicebygningerne. Enkelte af enhederne i dette område er små og uden strøm.

Området i nederste højre hjørne er det område, hvor du kommer tættest på skoven og Gateway Blokhus. I hegnet mod øst er en låge der giver direkte adgang til Gatewayen. Enhederne i dette område er blandt de største pladsen kan tilbyde.

I øverste højre hjørne finder du en række små stikveje. Her ligger du også tæt på udgangen til Gatewayen. Enhederne er alle i mellem størrelsen. I dette område er der oftest læ Du vil også kunne fornemme aktiviteten på Gateway Blokhus P-pladsen lige udenfor hegnet mod nord.

Området, der ligger umiddelbart øst for den store servicebygning, er opbygget som ”hylder”, der alle vender mod syd. Der er kort afstand til servicebygningen og dens faciliteter.

I den store servicebygning midt på pladsen finder to afdelinger med toiletter, brusebade og familierum. Her er udendørs- og indendørsopvaskekøkken. Der er et moderne vaskeri med vaskemaskiner og tørretumblere. I bygningens vestlige del er et stort fælleskøkken og en stor fællesstue.

I bygningen ved swimmingpoolen er der toiletter og brusere i en herre- og dameafdeling. Disse to afdelinger er kun åbne i travle weekender samt i højsæsonen.

Ved hytterne og midt på pladsens østlige del er der to små toilethuse. I hvert hus finder du fire moderne toiletter.

I hovedbygningen hvor vi har receptionen, finder du et legerum med siddepladser, legetøj, spil, bøger, et fodboldbord, bordtennis og airhockey.