PRAKTISK INFORMATION

 

Reglement

Camping er en skøn ferieform, hvor man i campingvogn, autocamper, telt eller hyggelig campinghytte kommer tæt på naturen, og ikke mindst andre glade campister.

På Blokhus By Camping er der plads til alle glade, feriestemte og afslappede unge, familier, par eller enlige, som vil nyde roen og freden på campingpladsen, aktiviteterne i Blokhus – Hune eller omegn, eller bruge campingpladsen som udgangspunkt for opholdet i Nordjylland.

Vi har enkle regler:

  • Smil og hils på de andre.
  • Ryd op efter dig i servicebygninger og på enheden.
  • Vis det hensyn til andre, som du gerne vil have, at de viser dig.
  • Er du i tvivl om noget, så spørg Inge eller Karsten.

Ankomst og afrejse

Som campist i egen campingvogn, autocamper eller eget telt er ankomst mellem kl. 14.00 og 21.00 i højsæsonen, og mellem 14.00 og 19.00 i lavsæsonen. Ved afrejse skal afregning ske inden kl. 11.00, og pladsen skal forlades senest kl. 12.00. Lad venligst vogn og bil blive holdende på enheden ved afregning.

Gæster i hytter, værelser, strandhuse og udlejningscampingvogne kan ankomme mellem kl. 16.00 og 21.00 i højsæsonen, og mellem 16.00 og 19.00 i lavsæsonen. Der afregnes ved ankomst. Afrejse er inden kl. 10.00.

Ren plads

Pladsen omkring jeres campingvogn, telt eller hytte skal til enhver tid holdes ren, og affald skal afleveres i en af de opstillede beholdere. Affaldet skal desuden sorteres. Se mere på pladskortet eller spørg i receptionen.

Hunde skal altid holdes i kort snor på pladsen og skal luftes udenfor pladsen. Skulle der ske uheld, er der gratis hunde-pølle-poser 3 steder på campingpladsen, så det er ingen sag at rydde op efter sin hund.

Toiletterne skal altid benyttes, og spildevand skal tømmes på de angivne steder og IKKE ved vandposterne. Der er tømmesteder til spildevand ved hovedbygningen eller ved autocamper-tømmepladsen.

Natterotallycard

Lågen, bommene, køkkenet, opvasken og vaskeriet lukkes kl. 22.00, og fra kl. 23.00 til 07.00 skal der være nattero overalt på pladsen.

Vær opmærksom på, at mellem kl. 22.00 og 07.00 er det kun muligt at komme ind på pladsen, hvis du er i besiddelse af det blå kort. Det blå kort udleveres ved in-checking.

Gæster

Gæster skal altid melde deres ankomst i receptionen. Hvorfor det?

Fordi det er vigtigt at campister på Blokhus By Camping kan opholde sig her – helt på deres egne præmisser. Det vil sige, at det til enhver tid er muligt at bede sig fritaget for gæster. Derfor skal gæster altid henvende sig i receptionen, inden de går ind på pladsen – og det er også vigtigt at campister på pladsen giver besked i receptionen, når de modtager gæster. Ikke-overnattende gæster skal have forladt pladsen kl. 22.00.