Denmark United-Kingdom Germany
Denmark United-Kingdom Germany

Rabatter

Rabatter til vores gæster

– og andre gode tilbud.

Swimmingpool eller Vesterhavet?

Hos os får du begge.

Vesterhavet ligger kun 900 meter fra campingpladsen, og kan benyttes lige så meget og lige så tit du har lyst til.

Alle campister på Blokhus By Camping har gratis adgang til vores swimmingpool.
Poolen er fra 90 cm til 150 cm dyb, børnepoolen er 40 cm dyb. Vandet bliver opvarmet af solen, så efter en formiddag med sol, er poolen dejlig. Efter en regn- eller haglbyge er den frisk.

Poolen er åben fra juni til august.

Vær opmærksom på, at ophold på pool-området samt i poolen sker på eget ansvar.

 

Subtropisk badeland

Som campist på Blokhus By Camping kan du benytte det subtropiske badeland i Blokhus til en fordelagtig pris. Når du er overnattende gæst på campingpladsen og har fået udleveret et kort til bomme/døre, så kan du, ved at vise dette kort i receptionen på Blokhus Feriecenter, få rabat på indgangbiletterne.

Wellness i Blokhus

I Blokhus finder du wellness med spabad, tyrkisk bad, fællessauna og flere bassiner med forskellige former for vandmassage. Nyd gratis kaffe eller te, samtidig med at du læser et tidsskrift. Wellness findes på Blokhus Feriecenter, og du får rabat på adgangsbilletten når du bor på Blokhus By Camping. Når du er overnattende gæst på campingpladsen og har fået udleveret et kort til bomme/døre, så kan du, ved at vise dette kort i receptionen på Blokhus Feriecenter, få rabatten på indgangbiletterne.

Nordsøen Oceanarium

Nordsøen Oceanarium – 6 millioner liter vand … og meget mere …

I Nordeuropas største akvarium kan I komme med på et eventyr, som gemmer sig få meter under havets overflade. Her kan I udforske 7 destinationer, hvor alle sanser er på spil.  I oplever livet på havets bund, og I kan fange krabber med de bare hænder og mærke naturens kræfter. I rørebassinerne kan I klappe en søstjerne på ryggen og i Sælariet står I ansigt til ansigt med de nysgerrige sæler.

Læs mere på www.oceanarium.dk

 

Vandreture i Blokhus-området

I Gateway Blokhus – der ligger lige bag campingpladsen, finder I flere afmærkede vandre- og cykelruter. Spørg gerne efter turforslag i campingpladsens reception.

Fællesstue / Kaffeautomat

Alle campister er velkomne til at benytte campingpladsens hyggelige opholdsstue, hvor det bl.a. er muligt at læse de lokale gratis aviser, magasiner samt bytte eller låne bøger. I opholdsstuen finder du desuden vores kaffeautomat, hvor du for 10 kr. kan trække en kop kaffe eller en kop varm kakao.

Petanque og minigolf

Øst for servicebygningen finder du vores petanque og minigolfbane. Petanquebanen kan frit benyttes, og har du ikke kugler med, kan du låne et sæt i receptionen. Et spil minigolf koster 20 kr. pr. person, som betales i receptionen, hvor du også får udleveret køller, bolde og scorekort.