Udlejning

Velkommen til overnatning i Blokhus. Her indenfor byskiltet og i gåafstand til Blokhus finder du hytter og telte til udlejning.

Vores hytter er i flere størrelser, nogle med eget køkken, bad og toilet, andre kun med senge. Vores telte er med rigtige senge, dyner og puder.

Se de forskellige muligheder og find lige den hytte eller det telt, der lige passer til dig og din ferie.

Udlejningsenheder

Værelser

Værelserne er indrettet med 3-4 sovepladser, et lille bord og 3 stole. Der er en olie/el-radiator samt et solcellepanel til udskiftning af luft/opvarmning.

Strandhuse

Kom forbi i din autocamper og nyd alle hverdagens bekvemmeligheder med adgang til køkken, toilet, bad, vaskeri og meget mere.

Hytter

3-rums hytter på 18 kvm (helårs-isoleret). Vi tilbyder overnatning i 5 hytter til 4 personer. I 2 af dem er det tilladt at medbringe kæledyr.

Familiehytter

På Blokhus By Camping kan vi tilbyde ophold i familiehytter med eget køkken, toilet og bad. Der er sovepladser til 6 personer.

Luksustelte

De flotte telte fra Nordisk er opstillet og udstyret med senge, dyner og puder. Der er telte til 2 personer og telte til 4 personer.

Privat badeværelse

De tre udlejningsbadeværelser er nyistandsatte og klar til brug. Det er kun dig og de, som du låner nøglen ud til, der kan benytte rummet.